Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 07 juli 2016, 16:07

Politie vrijdag 8 juli aanwezig op Kastanjeplein n.a.v. dodelijk steekincident

Laatst bijgewerkt: zondag 13:17 uur

AMSTERDAM – De politie is vrijdagmiddag 8 juli aanwezig op het Kastanjeplein in Amsterdam Oost om te spreken met buurtbewoners en getuigen. Op maandagmiddag 4 juli overleed een 23-jarige man na een steekincident op die plek.

 

Even na 15.00 uur werd de man die dag neergestoken op de hoek van het Kastanjeplein en de Tweede Oosterparkstraat. Hij raakte ernstig gewond en werd naar een ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij aan zijn verwondingen. Op dinsdag 5 juli werd een 21-jarige verdachte aangehouden.

 

Getuige geweest of vragen?
Op het moment van het steekincident was het erg druk op het Kastanjeplein. Verschillende getuigen hebben zich bij de politie gemeld, maar veel meer mensen moeten iets gezien hebben. Om hen te bereiken staat vrijdagmiddag 8 juli tussen 13:00 uur en 17:00 uur een mobiel politiebureau op het plein.

 

Heb je vragen of informatie over het steekincident of ben je getuige geweest die maandagmiddag? Kom dan vrijdagmiddag 8 juli langs op het Kastanjeplein of bel met 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.