Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 10 augustus 2016, 16:00

Getuigenoproep woningoverval Montfoorthof

Laatst bijgewerkt: zondag 13:18 uur

AMSTERDAM – Op dinsdagochtend 9 augustus hebben twee mannen een woningoverval gepleegd. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

 

Die ochtend rond 05.45 uur wordt een vrouw wakker van geluid. Ze gaat kijken en staat plots oog in oog met twee mannen. Een van hen pakt haar vast en de ander doorzoekt de woning. Vervolgens gaan de twee er vandoor.

 

Onderzoek
De politie startte direct een onderzoek. Agenten kamden de omgeving uit op zoek naar de overvallers, maar zij zijn niet meer gevonden. Technisch rechercheurs van de forensische opsporing verrichtten sporenonderzoek in de woning. Ook hielden agenten een buurtonderzoek.

 

Signalement
De overvallers zijn tussen de 20 en 25 jaar oud, ongeveer 1.80 meter lang en hebben een donkere huidskleur. Ze droegen die nacht zwarte jassen met een capuchon en één van de mannen had dreads tot op zijn schouders.

 

Getuigen gezocht
De recherche heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Mensen die meer informatie hebben over de overval, de daders of hun vluchtroute kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.