Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 18 augustus 2016, 16:26

Snorfietser rijdt door na aanrijding: getuigen gezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 13:18 uur

AMSTERDAM – Een 39-jarige snorfietser uit Amsterdam is dinsdag 16 augustus gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Zieseniskade en de Weteringschans. De man die hem aanreed, ook op een snorfiets, reed vervolgens door. De politie roept de doorrijder op zich te melden en vraagt getuigen te bellen met 0900-8844.

 

Rond 14:00 uur reed het slachtoffer vanaf de Spiegelgracht de kruising op. De andere snorfietser kwam uit de richting van het Kleine Gartmanplantsoen over de Zieseniskade, en reed hem aan. Het slachtoffer viel en brak zijn schouder op meerdere plaatsen. De man die hem aanreed stopte niet en reed door.

 

Signalement en oproep
De doorrijder zat op een witte Vespa snorfiets. Het gaat om een blanke, kale man van ongeveer 1.80 lang en ongeveer 30 jaar oud. De politie roept deze man op zich te melden. Getuigen die iets van de aanrijding hebben gezien en nog niet met de politie hebben gesproken, wordt gevraagd te bellen met 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.