Redactie 112 0 reactie(s) di 30 augustus 2016, 15:58

Drie mensen gewond bij steekpartij op de Haarlemmerdijk

Laatste update: 22 aug 2021 13:18 uur

AMSTERDAM – In de nacht van maandag op dinsdag 30 augustus 2016 is een 26-jarige man aangehouden, nadat er drie mannen met een mes waren gestoken.

De steekincidenten vonden plaats op de Haarlemmerdijk in een horecagelegenheid waar op dat moment een bedrijfsuitje werd gehouden. De verdachte zou eerst een man hebben gestoken die buiten voor het pand stond. Toen het slachtoffer naar binnen liep, volgde de verdachte. Binnen brak paniek uit toen nog twee mannen werden gestoken. Op het moment van het incident waren er enige tientallen personen aanwezig.

 

Ziekenhuis
Politiemensen die snel ter plaatse waren, hielden op aanwijzing van een getuige de verdachte op de Haarlemmerdijk aan. Tijdens de aanhouding trok een politieman zijn vuurwapen. De verdachte liet een bebloed mes op de grond vallen, dit is in beslag genomen. De verdachte is overgebracht naar een cellencomplex. Rechercheurs van het District Centrum-Noord hebben de zaak in behandeling. De slachtoffers werden allemaal in het bovenlichaam gestoken. De slachtoffers in de leeftijd van 20 tot 33 jaar oud zijn naar een ziekenhuis overgebracht.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons