Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 04 september 2016, 18:21

Man bij Kraaiennest neergestoken tijdens ruzie

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:18 uur

AMSTERDAM – Op zaterdagavond 3 september is een man gewond geraakt bij een steekincident bij Kraaiennest. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Rond 23.00 uur kreeg de politie de melding dat een slachtoffer van een steekincident gevonden was bij de flat Kruitberg. Vermoedelijk kreeg hij bij Kraaiennest ruzie met een man die hem vervolgens stak met een mes. Het 34-jarige slachtoffer is daarna weggerend naar Kruitberg. Ter plaatse gekomen hulpdiensten verleenden eerste hulp en een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis. De forensische opsporing deed sporenonderzoek en agenten zochten in de omgeving naar de dader. Hij is niet meer gevonden.

 

Signalement
De dader is een donkergetinte man en tussen de 34 tot 40 jaar oud. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en droeg die avond een grijze broek met daarop een geruit shirt en een donkerbruine jas. Hij had bruine schoenen aan. Hij heeft een sikje en had zijn rastahaar in een crèmekleurige panty gerold.

 

Getuigen gezocht
De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Mensen die meer informatie hebben over deze zaak wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.