Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 19 oktober 2016, 16:20

Cafébezoekers in een café aan Develstein beroofd

Laatst bijgewerkt: zondag 13:19 uur

AMSTERDAM – Drie gemaskerde en gewapende mannen hebben woensdagnacht kort na middernacht, een aantal cafébezoekers in een café aan Develstein beroofd. Er raakte niemand gewond.

Rond 00.20 uur kwamen drie gemaskerde mannen het café binnen en bedreigden bezoekers en het personeel met vuurwapens.

 

Ze eisten diverse goederen en geld en verlieten het café met een nog onbekende hoeveelheid buit. Het drietal reed weg met een gereedstaande scooter in onbekende richting. Direct na de beroving werd een burgernetactie met het signalement van de drie daders op de scooter verspreid.

 

Signalement
De drie daders worden omschreven als mogelijk donker getinte mannen. De drie mannen droegen dikke jassen die omschreven worden als ski-jacks.

 

Getuigenoproep
Het overvallenteam van district Oost vraagt getuigen zich te melden. Hebt u informatie over de daders of de gebruikte scooter? Weet u wie hier bij betrokken zijn? Neem dan contact op het team via 0900-8844.

 

Meld Misdaad Anoniem
U kunt ook geheel anoniem uw informatie doorgeven. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.