Redactie 112 0 reactie(s) wo 19 oktober 2016, 16:26

Opnieuw twee aanhoudingen in ontvoeringszaak Insiya Hemani

Laatste update: 22 aug 2021 13:19 uur

AMSTERDAM – Gisteren zijn opnieuw twee personen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij de ontvoering van de 2-jarige Insiya Hemani. Beiden hebben de Nederlandse nationaliteit.

 

Insiya Hemani
Een verdachte is gistermorgen in Nederland aangehouden, de andere in Duitsland. Beiden zitten in volledige beperkingen, wat inhoudt dat ze alleen maar met hun advocaat contact mogen hebben. Tevens heeft er een doorzoeking plaatsgevonden in een woning in Duitsland. Het meisje is daarbij niet aangetroffen. De oproep naar haar uit te kijken blijft dan ook onverminderd van kracht.

 

AMBER Alert
Het 2-jarige peutertje werd donderdag 29 september ontvoerd uit Amsterdam, mogelijk in opdracht van haar vader. Er werd direct daarna een AMBER Alert verspreid, maar het meisje is nog altijd niet gevonden. Het rechercheteam maakte gisteren bekend dat er inmiddels aanwijzingen zijn dat ze naar Duitsland zou zijn meegenomen en dat ze mogelijk op korte termijn verplaatst wordt. Al eerder werden twee mannen van 47 en 52 jaar aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij de ontvoering. Zij zitten nog vast.

 

Tips?
Heeft u tips over haar mogelijke verblijfplaats geef die dan door via de opsporingstiplijn: 0800-6070, vanuit het buitenland belt u met: +31-793459876. Anoniem kan gebeld worden met 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons