Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 28 oktober 2016, 15:44

Harddrugs en ruim 40.000 euro aangetroffen bij aanhouding

Laatst bijgewerkt: zondag 13:19 uur

AMSTERDAM – Rechercheurs van district Zuid hebben afgelopen dinsdag 25 oktober vier personen aangehouden in verband met het dealen van harddrugs. Drie van de verdachten, een vrouw en twee mannen, worden verdacht van dealactiviteiten en worden vandaag voorgeleid bij een rechter-commissaris.

De zaak kwam onder andere aan de rol door een melding van Bel M. Tijdens het onderzoek, dat plaatsvond onder supervisie van een officier van justitie van het parket Amsterdam, werd duidelijk dat via een 06-nummer harddrugsbestellingen werden doorgegeven en er op een gewenste locatie geleverd werd.

 

Tijdens het onderzoek, dat enige maanden in beslag nam, werd duidelijk dat er duizenden vermoedelijke kopers contact hadden met de dealers. Bij de aanhoudingen en de onderzoeken in woningen werden handelsvoorraden harddrugs en ruim 40.000 euro aangetroffen en in beslag genomen. De rechercheurs zullen de komende tijd het onderzoek voortzetten onder andere naar de “klanten”.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.