Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 01 november 2016, 15:49

Getuigenoproep overval supermarkt Wisseloord

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:19 uur

AMSTERDAM – Maandagavond 31 oktober is een supermarkt aan Wisseloord door een onbekende dader met een vuurwapen overvallen. De politie zoekt getuigen.

 

De overval vond rond 21.40 uur plaats. Het personeel van de supermarkt is bedreigd met een vuurwapen. In de winkel waren verschillende klanten aanwezig.

 

De politie komt graag in contact met de klanten die op het moment van de overval in de supermarkt aanwezig waren en/of getuigen die de dader voorafgaand aan de overval in de omgeving hebben gezien. Mogelijk zijn er getuigen die weten wat de vluchtroute is geweest. Zij kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.