Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 03 november 2016, 15:38

Man bij beroving op de Westlandgracht in zijn arm gestoken

Laatst bijgewerkt: zondag 13:19 uur

AMSTERDAM – Woensdagavond raakte een 20-jarige man gewond toen hij bij een beroving in zijn arm werd gestoken. De verdachte is kort na de straatroof aangehouden.

 

Rond 21.00 uur werd een man op de Westlandgracht beroofd. Daarbij werd het slachtoffer meerdere malen met een scherp voorwerp gestoken en raakte hij gewond aan zijn arm. Er ontstond een worsteling op straat die door enkele voorbijgangers werd opgemerkt. Eén van de getuigen belde direct 112 en alarmeerde de politie.

 

De verdachte wist enkele persoonlijke goederen van het slachtoffer te pakken en maakte zich vervolgens uit de voeten. Een andere getuige volgde de vluchtende straatrover op een afstandje maar gaf ondertussen wel positie door aan de meldkamer van de politie. Diverse politie-eenheden werden ingezet om zo snel mogelijk de volgende getuige te kunnen ondersteunen. Op de Poeldijkstraat werd de verdachte door een motoragent gespot en met meerdere agenten aangehouden.

 

Het slachtoffer raakte lichtgewond en moest voor medische behandeling naar een ziekenhuis. De zaak is in onderzoek bij de recherche. De verdachte is ingesloten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.