Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 06 november 2016, 15:29

Arrestatieteam doet inval in kapperszaak Amsterdam West

Laatst bijgewerkt: zondag 13:19 uur

AMSTERDAM – Een arrestatieteam van de politie heeft vrijdagmiddag 4 november twee mannen aangehouden in een kapperszaak in Amsterdam West.

De mannen worden verdacht van wapenhandel en witwassen. Over het lopende onderzoek kan de politie nog geen inhoudelijke mededelingen doen aangezien de verdachten door de Officier van Justitie in volledige beperkingen zijn gesteld.

 

Indien mensen dit in verband brengen met ernstige misdrijven als liquidaties, dan komt de politie erg graag met deze mensen in contact. Wellicht dat er mensen zijn die eerder hun verhaal niet met de politie durfden te delen, dit nu wel durven, nu de verdachten zijn aangehouden. Men kan in contact komen met het tactisch team via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.