Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 14 november 2016, 15:48

Woning aan de Sarphatistraat beschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 13:19 uur

AMSTERDAM – In de nacht van zondag 13 of maandag 14 november is een woning aan de Sarphatistraat beschoten. Niemand raakte gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 03.45 uur hoorden getuigen knallen op de Sarphatistraat. Zij zagen vervolgens een man met donkere kleding weglopen in de richting van het Waterlooplein. Het bleek dat op een woning geschoten was. Niemand raakte bij het schietincident gewond. De politie onderzoekt of er een verband is tussen dit schietincident en eerdere beschietingen van de coffeeshop die onder de woning gevestigd is, maar heeft hier nog geen aanwijzing voor gevonden.

 

Getuigen gezocht
De politie heeft nog gezocht naar de schutter, maar heeft hem niet meer gevonden. Om meer te weten te komen over de dader wil het rechercheteam graag spreken met getuigen. Ook komen rechercheurs graag in contact met mensen die meer informatie hebben over de mogelijke aanleiding. Contact opnemen kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.