Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 14 november 2016, 15:49

Bestuurder zonder rijbewijs negeert stopteken en beledigt motoragent

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:19 uur

AMSTERDAM – Een 34-jarige inwoner van Amsterdam is zondagavond 13 november aangehouden voor het beledigen van een politiemotorrijder.

 

De man negeerde rond 20.35 uur in eerste instantie het stopteken op de Hoogheemraadweg. Hij bleef ruim 1 kilometer doorrijden terwijl constant de transparant met ‘stop politie’ brandde. Als de motorrijder door het geopende raam de bestuurder aanspreekt als deze tot stilstand is gekomen weigerde hij aan de controle mee te werken en beledigde hij de agent.

 

Uit onderzoek bleek dat hij zonder rijbewijs reed. Voor het rijden zonder rijbewijs en het negeren van het stopteken is afzonderlijk proces-verbaal opgemaakt.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.