Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 november 2016, 15:13

Brand in woning leidt tot vondst drugslab

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:20 uur

AMSTERDAM – Dinsdagmiddag is bij het bestrijden van een brand in een woning aan de Oostakkerstraat een vermoedelijk drugslab ontdekt.

 

De brandweer rukte uit omdat er brand was in het bewuste pand aan de Oostakkerstraat. Toen de brand onder controle was alarmeerde de brandweer de aanwezige politie omdat er in de woning verschillende goederen lagen die konden duiden op een drugslaboratorium. Agenten troffen in de woning meerdere attributen, stoffen en chemicaliën aan die gebruikt worden om harddrugs te vervaardigen.

 

De politie heeft twee bewoners van het pand aangehouden. Zij zijn ingesloten en zitten vast. De recherche is een onderzoek gestart. Specialisten van Forensische Opsporing hebben uitgebreid onderzoek gedaan en alle goederen en chemicalien in beslag genomen en afgevoerd.

 

Vermoedelijk is de brand ontstaan door een combinatie van open vuur en het gebruik van de in de woning aanwezige chemicaliën. De brandweer sprak van een levensgevaarlijke situatie.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.