Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 17 november 2016, 16:20

Twee mannen na ruzie met vuurwapen achtervolgd en aangehouden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:20 uur

AMSTERDAM – Na een achtervolging op de A2 tussen zijn twee mannen in de leeftijd van 23 en 25 jaar uit Amsterdam in Breukelen aangehouden. Zij waren weggereden na een ruzie in Amsterdam Zuidoost, waarbij een vuurwapen was getoond.

 

Rond 13.45 uur kwam bij de meldkamer een melding binnen van een ruzie op het Holendrechtplein. Als de politieagenten ter plaatse komen zijn de ruziënde partijen weg en horen ze dat twee mannen met een auto zijn weggereden. Eén van de mannen zou in het bezit zijn van een vuurwapen.

 

Op de A2 ontstond een achtervolging waarbij meerdere politievoertuigen betrokken waren. De bestuurder van het gesignaleerde voertuig negeerde de stoptekens. Ter hoogte van Breukelen verliet de bewuste auto de snelweg. Op een gegeven moment gooit een van de inzittenden een vuurwapen uit de auto en besluiten de agenten de auto klem te rijden. Hierbij is geen schade ontstaan.

 

De beide inzittenden zijn aangehouden en het vuurwapen is veilig gesteld. Het vuurwapen en de auto zijn in beslag genomen. De politie stelt een nader onderzoek in naar de rollen van de aangehouden verdachten.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.