Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 24 november 2016, 18:15

Mannen opgepakt voor straatroof in Nieuw-West

Laatst bijgewerkt: zondag 13:20 uur

AMSTERDAM – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 24 november twee verdachten aangehouden voor een straatroof op de Molenwerf in Nieuw-West. Beide mannen zitten vast voor nader onderzoek.

 

Rond 23.30 uur werden twee toeristen onder bedreiging van een vuurwapen van hun persoonlijke bezittingen beroofd door twee mannen. Het duo ging er daarna op een scooter vandoor. De slachtoffers werden in een nabijgelegen hotel opgevangen. Vanuit dat hotel is de politie gebeld.

 

Verdachte belt 112
Kort daarop zien surveillerende agenten de scooter met de twee verdachten ter hoogte van de Granidastraat rijden. Bij het zien van de agenten nemen de verdachten de benen. Na een korte achtervolging wordt één van hen – een 16-jarige jongeman uit Purmerend – aangehouden. De tweede verdachte leek te ontkomen, maar belde rond 0.45 uur zelf met 112 om zijn locatie door te geven. Hij – een 25-jarige Amsterdammer – is op de Aalbersestraat uiteindelijk aangehouden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.