Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 28 november 2016, 15:53

Medewerkster gewond bij overval winkel Rokin

Laatst bijgewerkt: zondag 13:20 uur

AMSTERDAM – Op zondagavond 27 november heeft een man een winkel overvallen op het Rokin. Een vrouw is gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Rond 21.20 uur overviel een man de winkel op het Rokin. Hij kwam binnen, bedreigde een 24-jarige medewerkster met een steekvoorwerp en deed een greep uit de kassa. De medewerkster probeerde dat te voorkomen, waarna de man haar stak met het steekvoorwerp. Hij ging er vervolgens met nog onbekende buit vandoor. De vrouw raakte gewond. Ambulancepersoneel keek het slachtoffer na, maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

Signalement
De overvaller is een man met een donkere huidskleur van ongeveer 30 jaar oud. Hij droeg een zwarte broek, een bruine jas en had een groen met bruine shawl om. Hij droeg een zwarte broek. De overvaller vluchtte te voet in de richting van de Oude Turfmarkt. De politie kamde de omgeving uit, maar vond hem niet meer.

 

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen van de overval. Mensen die de overval hebben zien gebeuren of de overvaller hebben zien vluchten, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.