Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 28 november 2016, 15:56

Vrouw mishandeld met bijtende vloeistof en scherp voorwerp

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:20 uur

AMSTERDAM – De politie doet onderzoek naar de mishandeling van een 43-jarige vrouw op zondagmiddag 27 november in Amsterdam Zuidoost.

Het slachtoffer kwam rond 16.45 uur uit de galerij van de flat aan het Geldershoofd toen een andere vrouw – die haar kennelijk opwachtte – een bijtende vloeistof in haar gezicht spoot. Er ontstond een worsteling, waarbij de vrouw het slachtoffer met een scherp voorwerp in haar gezicht stak. De belaagster ging er vervolgens vandoor. Het slachtoffer is in het ziekenhuis opgenomen vanwege het letsel in haar gezicht.

 

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met mensen die getuige waren van wat zich zondagmiddag aan het Geldershoofd afspeelde. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.