Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 29 november 2016, 16:27

Rechercheonderzoek bij Ladogameerhof in verband met schietincident

Laatst bijgewerkt: zondag 13:20 uur

AMSTERDAM – In het onderzoek naar een schietincident aan het Iwan Kantemanplein vindt er op dinsdag 29 november een rechercheonderzoek plaats in het water bij het Ladogameerhof.

 

Op dinsdag 4 oktober werd een 42-jarige Amsterdammer rond 08.40 uur beschoten aan het Iwan Kantemanplein in Osdorp. Het incident vond vlak voor een schoolplein plaats waar op dat moment meerdere kinderen en ouders aanwezig waren. Het slachtoffer zette het direct op een rennen en hij hield alleen lichte verwondingen over aan het schietincident. De daders, twee mannen op een scooter, vluchtten weg in de richting van de Trijn Hullemanlaan en de vluchtscooter werd korte tijd later uitgebrand teruggevonden op het Ladogameerhof. In deze omgeving zal dinsdag door duikers in het water worden gezocht. Ook vindt er een passantenonderzoek plaats, wat betekent dat rechercheurs in gesprek gaan met passanten om te vragen of zij mogelijk getuige zijn geweest.

 

Heeft u informatie over deze zaak? U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.