Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 30 november 2016, 15:35

Hennepkwekerij ontdekt bij woningbrand aan de Bilderdijkkade

Laatst bijgewerkt: zondag 13:20 uur

AMSTERDAM – Op dinsdagmiddag 29 november is een hennepkwekerij ontdekt na een brand in een woning. De politie heeft een 50-jarige Amsterdammer aangehouden en roept mensen op om het vermoeden van de aanwezigheid van een hennepkwekerij te melden.

 

Rond 16.30 uur was er brand in een woning aan de Bilderdijkkade. De politie zette de omgeving af. Bij het blussen van de brand ontdekte de brandweer een hennepkwekerij van enkele honderden planten. Agenten ontruimden de kwekerij en namen de aangetroffen apparatuur in beslag.

 

Meld het vermoeden van een hennepkwekerij
In veel gevallen is er bij een hennepkwekerij sprake van diefstal van stroom. Dat kan zorgen voor een brandgevaarlijke situaties, waarbij niet alleen de bewoners maar ook omwonenden gevaar lopen. Heeft u het vermoeden van een wietplantage in uw omgeving? Meld dit dan via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.