Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 30 november 2016, 15:39

Snackbar op de Wisseloord overvallen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:20 uur

AMSTERDAM – Op dinsdagavond 29 november hebben twee mannen een snackbar op Wisseloord overvallen. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Die avond rond 20.30 uur overvielen twee mannen een snackbar op Wisseloord. Ze gebruikten hierbij vermoedelijk een vuurwapen. Ze kwamen binnen, één van hen sprong meteen over de balie en wilde geld hebben. Op het moment van de overval was er naast een werknemer, ook een klant in de snackbar aanwezig.

 

Zoektocht
Na de overval renden de daders met nog onbekende buit weg in de richting van het Wamelplein. Zij droegen een masker en donkere kleding. Agenten kamden onder andere met een hond de omgeving uit, maar vonden de overvallers niet meer. Ook via Burgernet verspreidde de politie een oproep om uit te kijken naar het tweetal.

 

Getuigen gezocht
De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of informatie? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Dan kunt u bellen met 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.