Redactie 112 0 reactie(s) ma 12 december 2016, 15:19

Diefstal uit woning Da Costakade

Laatste update: 1 jaar geleden

AMSTERDAM – Op zaterdag 10 december 2016, tussen 18:45 uur en 19:15 uur heeft er in een woning aan de Da Costakade een diefstal plaats gevonden.

 

Werkwijze verdachte

Een man belt aan bij de woning van het slachtoffer. Hij geeft aan dat hij haar komt helpen met haar boodschappen. Het slachtoffer herkend de man niet, toch lukt het de man om de woning in te komen. Hierop vraag de man het slachtoffer om geld. Als het slachtoffer aan geeft geen geld in huis te hebben, pakt de man haar tas. Hij houdt haar tas ondersteboven en pakt haar portemonnee. Hieruit pakt hij wat geld en verlaat de woning.   

  

Signalement verdachte

Van de verdachte is het volgende signalement bekend:

  •  Man, blanke huidskleur 
  • Tussen de 23 jaar en 27 jaar oud
  • Tussen de 170 cm en 180 cm lang
  • Sprak accentloos Nederlands

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons