Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 13 december 2016, 16:39

Vrouw lastiggevallen op metrostation Zuid

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:20 uur

AMSTERDAM – De politie is op zoek naar een man die zondagochtend 11 december een 23-jarige vrouw heeft lastiggevallen op het metrostation Zuid en in de metro.

 

De vrouw komt die ochtend rond 07.50 uur aan op het perron van metrostation Zuid als er een man met een fiets extreem dicht voor haar komt staan. De man vraagt de vrouw meerdere keren om een sigaret, maar omdat de vrouw zich onprettig voelt door het gedrag van de man, negeert ze hem. Hij noemt haar daarop meerdere keren een racist en spuugt haar in het gezicht. De vrouw reageert erg geschrokken en vervolgens krijgt ze een harde schop tegen haar been. De vrouw stapt in metro 50 in de richting van Isolatorweg en de man achtervolgt haar. Hij gooit zijn fiets in de metro op de grond en gaat naast haar zitten. De man betast haar bil. De vrouw staat vervolgens op en belt de politie. De verdachte stapt bij de eerstvolgende halte aan de Amstelveenseweg uit. Meerdere mensen zijn getuige geweest van het gedrag van de man. Onder meer twee vrouwen in de metro en een man op het perron bij Zuid hebben hem mogelijk goed gezien. De politie wil graag met hen in contact komen. V

 

an de man is op dit moment een summier signalement bekend:

  • Slanke magere man
  • Rond de 1.80 meter lang

 

Er wordt nog onderzocht of er camerabeelden van hem zijn.

 

Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844 of via het onderstaande tipformulier. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.