Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 januari 2017, 16:45

Mannen in trainingspak met bivakmutsen overvallen hostel

Laatst bijgewerkt: zondag 13:21 uur

AMSTERDAM – De politie is een onderzoek gestart na een poging overval op een hostel in de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 januari in Amsterdam Zuidoost.

 

Twee mannen in trainingspak met bivakmutsen op en handschoenen aan, kwamen rond 1.00 uur ’s nachts het hostel aan de Hogehilweg binnen. Ze bedreigden het personeel en eisten geld. Bij de receptie ontstond een worsteling tussen de beveiliger en de kleinste overvaller. Over en weer vielen rake klappen. De beveiliger raakte daarnaast ook gewond door een scherp voorwerp, mogelijk een mes. Het overvallersduo ging er uiteindelijk zonder buit vandoor. De beveiliger moest voor behandeling mee naar een ziekenhuis. Een dag later kon hij het ziekenhuis verlaten.

 

Getuigen
De politie is op zoek naar mensen die de overvallers gezien hebben. Zij vluchtten vermoedelijk te voet in de richting van metrostation Bijlmer Arena. De recherche sluit niet uit dat de relatief kleine overvaller letsel in het gezicht heeft als gevolg van de worsteling met de beveiliger. Het gaat om een man van rond de 1.60 meter met een slank postuur van vermoedelijk Surinaams of Antilliaanse afkomst. Heeft u de overvallers mogelijk gezien? Of heeft u iets anders gezien dat met deze zaak te maken kan hebben? Belt u dan met de politie via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.