Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 12 januari 2017, 17:27

Brit mishandelt hulpverleners en verwondt zichzelf

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:21 uur

AMSTERDAM – Een 55-jarige Brit is maandagmiddag 9 januari 2017 aangehouden op verdenking van mishandeling van een politieagenten en een ambulanceverpleegkundige.

Agenten gingen rond 16.15 uur op een melding af dat een beveiliger van een coffeeshop op de Haringpakkerssteeg was mishandeld. De beveiliger wilde geen aangifte doen. De agenten besloten daarom de man naar een taxi te begeleiden, waarmee hij terug zou gaan naar zijn hotel.

 

Onder invloed
Uit het niets trapte de man onder andere tegen de knie van een van de agenten, waarop zijn aanhouding volgde. In het cellencomplex raakte de man gewond aan zijn hoofd omdat hij door eigen toedoen van een trap viel.

 

De politie liet een ambulance komen voor zijn verwonding. In het cellencomplex trapte de man een verpleegkundige in zijn gezicht, waarbij een tand van de hulpverlener afbrak. De Brit verkeerde vermoedelijk onder invloed van drugs. Na terugkeer uit het ziekenhuis is de man gehoord. Hij kon zich niets herinneren van wat er die middag had plaatsgevonden.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.