Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 12 januari 2017, 17:29

Scooterrijder rent weg na aanrijding vrouw (78)

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:21 uur

AMSTERDAM – Donderdagochtend reed een scooterrijder een 78-jarige vrouw achter haar rollator op de Meeuwenlaan aan. De vrouw is met ernstig letsel opgenomen. De bestuurder is gevlucht.

 

Rond 07.35 uur reed de scooter de kruising op van de Meeuwenlaan/Fazantenweg. Met volle vaart raakte hij de dame die daar met haar rollator liep. Zowel de scooter als de vrouw kwamen door de klap hard ten val. De bestuurder rende vervolgens weg en liet de vrouw, die ernstig gewond raakte, in hulpeloze toestand achter.

 

Slachtoffer moet geopereerd worden
Ambulancepersoneel ontfermde zich over de oudere dame die met meerdere botbreuken, waaronder een gebroken schouder en enkel, naar een ziekenhuis is vervoerd. Het slachtoffer zal vandaag nog een operatie moeten ondergaan.

 

Help mee de verdachte te pakken
De bestuurder is omschreven als een blanke man, blond haar, zwarte jas en had een bloedneus. Het team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

– Weet u wie de bestuurder is van de scooter?

– Kent u iemand die voldoet aan het signalement in combinatie met de scooter, dag, datum tijdstip en een bloedneus?

– Weet u wat er kort voor de aanrijding met de vrouw heeft plaatsgevonden?

 

Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Ken jij de dader maar kent de dader jou ook? Neem dan contact met Meld Misdaad Anoniem en help ons de verdachte aan te houden: 0800-7000.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.