Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 januari 2017, 17:00

Overvaller mishandeld 81-jarige bewoonster

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:21 uur

AMSTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van een woningoverval die in de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 januari heeft plaatsgevonden in de Schermerstraat.

 

Kort voor 03.00 uur drong een onbekende man de woning binnen. De 81-jarige bewoonster lag te slapen en werd wakker van geluiden. Ze zag een man in haar slaapkamer staan en zette het op een gillen. De overvaller mishandelde de vrouw en vluchtte vervolgens – vermoedelijk zonder buit – het huis uit. Meerdere politie-eenheden zochten in de omgeving naar de overvaller, maar vonden hem niet meer.

 

Gewond
De vrouw raakte gewond aan haar hoofd en arm. Een ambulance bracht haar voor behandeling naar het ziekenhuis. De vrouw mocht na medische verzorging het ziekenhuis verlaten.

 

Getuigenoproep
De recherche heeft de zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen die iets van de overval hebben gezien, de overvaller hebben zien vluchten of weten wie de overvaller is. Hen wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.