Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 04 februari 2017, 16:54

Buurtbewoners zien mannen rommelen bij woning en bellen 112

Laatst bijgewerkt: zondag 13:21 uur

AMSTERDAM – De politie heeft vrijdagmiddag vier verdachten aangehouden die na een inbraakpoging in een auto wegreden. De verdachten zijn ingesloten en zitten vast.

 

Buurtbewoners van de Tweede Ceramstraat twijfelden geen seconden toen ze drie mannen zagen rommelen bij een woning en belden direct 112. Het drietal probeerde een raam te forceren maar werden gestoord. Ze stapten in een auto en reden weg. Ondertussen waren al meerdere politie-eenheden gealarmeerd en werd er uitgekeken naar de weggereden auto. Op de Zuiderzeeweg werd de auto gespot en aan de kant gezet. In de auto zaten vier bekenden van de politie. De mannen, in de leeftijd van 20, 21 en 26 jaar, zijn aangehouden op verdenking van poging inbraak. Onder de verdachten zijn ook Top 600 bekenden. Zij zijn in verzekering gesteld en zitten vast. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.