Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 februari 2017, 17:05

Vrouw (66) op scootmobiel van haar handtas beroofd

Laatst bijgewerkt: zondag 13:21 uur

AMSTERDAM – Op woensdagavond 1 februari is een 66-jarige vrouw op gewelddadige wijze van haar handtas beroofd op de fietsbrug van de Snellerwaardgracht naar de Stoutenburggracht in Amsterdam- Zuidoost. De politie zoekt getuigen.

 

Het slachtoffer is rond 18.00 uur vanaf winkelcentrum Reigersbos in haar scootmobiel onderweg naar huis als zij op de fietsbrug tegen wordt gehouden door twee mannen. Vervolgens rukt één van deze twee mannen direct de handtas van de vrouw bij haar weg en gaat er vandoor. De andere man richt zich ondertussen op het slachtoffer en schreeuwt in het Surinaams tegen haar dat ze hem geld moet geven. Hij slaat het slachtoffer hierbij meerdere malen met zijn vuist.Hierbij loopt de vrouw meerdere kneuzingen op. Daarna slaat ook hij op de vlucht.

 

De man die de tas wegrukte, is via het fietspad op de Snellerwaardgracht richting winkelcentrum Reigersbos gerend. Zijn signalement:

– ongeveer 24 jaar

– tussen 1.60 en 1.65 m lang

– donker getint

– dun postuur

– lang gezicht

– o-mond met dikke lippen

– zwart kroeshaar

– zwarte pet

– dunne zwarte jas zonder capuchon

 

De man die het slachtoffer mishandeld heeft, is ook via het fietspad op de Snellerwaardgracht richting winkelcentrum Reigersbos gerend. Zijn signalement:

– ongeveer 25/27 jaar

– tussen 1.62 en1.65 m lang

– donker getint

– sprak Surinaams

– mollig postuur

– rond gezicht

– zwart kroeshaar

– zwarte pet

– dunne zwarte jas zonder capuchon

 

De politie zoekt getuigen die mogelijk iets kunnen vertellen over deze beroving en (de vluchtroute van) de daders. Zij kunnen contact opnemen op 0900-8844 of meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Men kan via het tipformulier beeldmateriaal ter beschikking stellen van de politie.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.