Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 12 februari 2017, 17:09

Gewonde man aangetroffen na schietpartij op het Montfoorthof

Laatst bijgewerkt: zondag 13:21 uur

AMSTERDAM – Op zaterdagavond 11 februari is een man gewond geraakt bij een schietincident op het Montfoorthof. De recherche is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. De politie komt onder andere graag in contact met een man die bij het schietincident was.

Iets voor 23.00 uur kreeg de politie meerdere telefoontjes dat er schoten waren gehoord op het Montfoorthof. Aan het schietincident zou volgens de melders een ruzie vooraf zijn gegaan. Agenten gingen erheen en troffen op straat een gewonde man aan. Een ambulance bracht het 46-jarige slachtoffer (zonder vaste woon- of verblijfplaats) met verwondingen aan zijn been naar het ziekenhuis.

 

Signalement
Na het schietincident zouden twee mannen rennend gevlucht zijn in de richting van Reigersbos. Agenten zochten in de omgeving naar het tweetal, maar vonden de verdachten niet meer. Ook Burgernet is bij de zoektocht ingezet. De twee zijn rond de 25 jaar oud en een van hen heeft een lichtgetinte huidskleur. Ze droegen donkere jassen met een capuchon en een van de mannen had een spijkerbroek aan.

 

Getuigen gezocht
De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. De rechercheurs komen graag in contact met een getuige die volgens het slachtoffer betrokken was bij de ruzie. Deze man zou ook getuige zijn geweest van het schietincident. Daarnaast verzoekt de politie iedereen die meer informatie heeft over het schietincident en/of de ruzie die daar aan vooraf ging, contact op te nemen via 0900-8844. Ook mensen die meer weten over de verdachten of hun vluchtroute, spreekt de politie graag. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.