Redactie 112 0 reactie(s) do 16 februari 2017, 16:47

Vrouw op bankje aan de Baarsjesweg van tas beroofd

Laatste update: 22 aug 2021 13:21 uur

AMSTERDAM – Woensdagmiddag heeft een straatroof plaatsgevonden op de Baarsjesweg in Amsterdam-West. De politie zoekt getuigen van deze straatroof.

 

Het slachtoffer van de straatroof zit rond 16.30 uur op een bankje op de Baarsjesweg als zij opeens voelt dat haar tas en telefoon met geweld bij haar worden weggetrokken. Vervolgens ziet zij twee mannen wegrennen in de richting van de Chasséstraat. Een van deze twee mannen heeft haar tas vast. Het slachtoffer is geschrokken, maar besluit toch achter de verdachten aan te rennen. Ook een man op een scooter rijdt achter de verdachten aan. Met behulp van deze man, andere getuigen en toegesnelde politie-eenheden kan even later één van de twee mannen worden aangehouden. De verdachte die de tas van het slachtoffer gestolen had, kan helaas niet worden opgepakt. Er is geen signalement van deze man bekend.

 

Specifieke getuige
De politie zoekt getuigen die mogelijk iets kunnen vertellen over deze beroving en (de vluchtroute van) de nog niet aangehouden verdachte. Specifiek wordt gezocht naar de man op de scooter, een blanke man van rond de veertig jaar oud. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). 

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons