Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 maart 2017, 17:02

Motoragent gewond na aanrijding

Laatst bijgewerkt: zondag 13:22 uur

AMSTERDAM – Een motoragent van basisteam Zuid-De Pijp raakte dinsdagavond gewond nadat hij betrokken was bij een aanrijding.

Rond 20.00 uur raakte de agent op zijn dienstmotor betrokken bij een aanrijding met een auto. Dit gebeurde op de Eerste Jan van der Heijdenstraat en het Sarphatipark. De motoragent kwam daarbij ten val en liep een breuk op in zijn bovenarm en zijn schouder raakte uit de kom.

 

Onderzoek en letsel
Specialisten van de dienst Verkeersongevallen Analayse van de eenheid Noord Holland, onderzoeken de toedracht van de aanrijding en wat er is gebeurd.

 

De agent is opgenomen in een ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden redelijk. Het is mogelijk dat hij alsnog geopereerd moet worden aan de breuk in zijn arm.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.