Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 14 maart 2017, 15:44

Ruim 90% houdt zich aan de maximum snelheid

Laatst bijgewerkt: zondag 13:22 uur

AMSTERDAM – Aan de hand van verschillende snelheidscontroles op maandag 13 maart bleek dat ruim 90% zich aan de maximum snelheid hield. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 129 km/uur op de Slochterweg.

In de ochtend vond een controle plaats op de Slochterweg met laser. Op deze locatie vielen tien bekeuringen.

 

In de middag vonder er controles plaats op de Plesmanlaan met laser en op de Gooiseweg en N201 in Aalsmeer met radar. Op de Plesmanlaan zijn tien brom/snorfietser bekeurd voor het overschrijden van de maximum snelheid. In 1 geval was er sprake van een te hoge constructiesnelheid en is de maatregel ‘wachten op keuring’ (WOK) opgelegd. De eigenaar van deze tweewieler mag pas weer de weg op als het voertuig niet meer te snel kan rijden en door de Rijksdienst van het Wegverkeer is goedgekeurd.

 

Op de Gooiseweg zijn 4300 weggebruikers gecontroleerd. Hier hield 90% zich aan de maximum snelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 115 km/u. Op de N201 (Burgemeester Brouwerweg) in Aalsmeer hield ruim 94% van de 768 passanten zich aan de maximum snelheid.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.