Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 31 maart 2017, 16:57

Slachtoffers nep postbezorgers gezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:22 uur

AMSTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk in de periode van 3 maart tot 13 maart zijn benaderd door neppostbezorgers.

Op 3 maart is in Amsterdam-West een zwarte Volkswagen Golf gestolen. Deze auto is op maandag 13 maart terug gevonden in Uithoorn. In de auto trof de politie kleding aan die gedragen wordt door bezorgers van post en pakketjes. Het vermoeden bestaat dat met deze kleding is getracht om binnen te komen in woningen en of bedrijven.

 

Herkent u de auto of bent u benaderd door (post)bezorgers onder verdachte omstandigheden neem dan contact op met de politie op 0900-8844.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.