Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 06 april 2017, 17:29

Grote drugsvangst in West: twee verdachten aangehouden

Laatst bijgewerkt: zondag 13:22 uur

AMSTERDAM – In Amsterdam zijn twee mannen aangehouden die worden verdacht van de handel in verdovende middelen. Een grote hoeveelheid verschillende soorten harddrugs met een straatwaarde van 1,5 miljoen euro werd samen met een vuurwapen in beslag genomen. De politie kwam de twee Amsterdammers van 26 en 28 jaar oud, dankzij informatie uit een ander onderzoek, op het spoor. Een derde verdachte kon niet worden opgepakt en wordt nog gezocht.

Alle drie de verdachten hielden zich al langere tijd bezig met de handel in verdovende middelen. Deze middelen werden op bestelling geleverd en de zaken liepen dusdanig goed, dat de mannen inmiddels naamsbekendheid hadden opgebouwd bij hun klanten.

 

Eerst is de wijze waarop de verkoop-lijn van de drie was georganiseerd in kaart gebracht, daarna is er onderzocht hoe de handel werd uitgevoerd. Vervolgens is gekeken naar wie er bij de handel betrokken waren en daarop zijn de aanhoudingen verricht.

 

Naast de aanhoudingen hebben er ook doorzoekingen plaatsgevonden bij een viertal woningen in Amsterdam-West en -Noord. Hierbij zijn verschillende goederen in beslag genomen, waaronder een grote voorraad verdovende middelen. Daarnaast is er veel contact geld en een vuurwapen aangetroffen.

 

Beide aangehouden verdachten zijn voorgeleid voor de rechter-commissaris en in bewaring gesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.