Redactie 112 0 reactie(s) do 06 april 2017, 17:43

Winkel met tweedehands spullen overvallen aan de Jan van Galenstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:22 uur

AMSTERDAM – Woensdagmiddag 5 april heeft een man een winkel met tweedehands spullen aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam-West overvallen. De politie zoekt getuigen van deze overval.

 

Omstreeks 15.30 uur komt een man de winkel binnen. Hij haalt een vuurwapen tevoorschijn, bedreigt het aanwezige personeel en eist geld en spullen. Met verschillende goederen verlaat hij op zijn gemak de winkel. De medewerkers zien hem op een fiets stappen en richting de Admiraal de Ruijterweg rustig weg fietsen. Verschillende toegesnelde politie-eenheden zoeken daarna de omgeving nog af, maar zij vinden de man niet meer.

 

Signalement

  • Man;
  • Tussen de 22 en 28 jaar oud
  • Tussen de 1.80 en 1.85 m lang
  • Opvallend grote neus
  • Zwart vest met zwarte capuchon
  • Donkere trainingsbroek
  • Opvallende schoenen van glimmend kunststof

De man had tijdens de overval een zwarte sporttas bij zich. Hij reed weg op een omafiets met donkerkleurige fietstassen en een rood rekje aan de voorkant. 

 

Getuigenoproep
De politie zoekt getuigen die mogelijk iets kunnen vertellen over deze overval en/of (de vluchtroute van) de dader. Zij kunnen contact opnemen op 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.