Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 13 april 2017, 16:17

Verdachte overvallen Mosveld aangehouden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:23 uur

AMSTERDAM – Woensdagavond 12 april is een man aangehouden op verdenking van het plegen van twee overvallen op supermarkten in Amsterdam-Noord. De 34-jarige Amsterdammer kwam al kort na de overvallen als verdachte bij de recherche in beeld.

 

Op dinsdagavond 11 april en woensdagochtend 12 april worden achtereenvolgend twee supermarkten op Mosveld overvallen. Het signalement van de twee overvallers komt overeen, net als hun werkwijze. Bij beide overvallen dreigt de overvaller met een wapen, maar wordt dit wapen niet daadwerkelijk getoond. Het vermoeden rijst dat de overvallen door één en dezelfde man zijn gepleegd en de recherche kan na onderzoek snel een verdachte aanhouden. De verdachte zit momenteel vast voor verhoor.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.