Redactie 112 0 reactie(s) do 04 mei 2017, 16:21

Getuigen straatroof Meeuwenlaan gezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 13:23 uur

AMSTERDAM – Zaterdagavond 1 april heeft er een straatroof plaatsgevonden op de Meeuwenlaan in Amsterdam-Noord. De politie zoekt getuigen van dit incident.

 

Rond 23.20 uur fietst het slachtoffer op de Meeuwenlaan in de richting van het IJplein. Op een gegeven moment komt er van rechts uit de Nachtegaalstraat een scooter hard aanrijden. Het slachtoffer schrikt hier van en remt. De scooter komt vlak voor de fiets van het slachtoffer tot stilstand. Het slachtoffer biedt haar excuses aan en fietst vervolgens weer door. De scooter volgt het slachtoffer en gaat heel dicht op haar rijden. Daarna pakt de bestuurder van de scooter de tas van het slachtoffer, die in een krat voor op haar fiets zit, en gaat ervandoor. De bestuurder keert om en rijdt weg in de richting van de Johan van Hasseltweg.

 

Signalement
Het signalement van de verdachte:

– Man;
– Tussen de 18 en 25 jaar oud;
– Licht getint;
– Normaal postuur;
– Tussen de 1.70 en 1.80 meter lang;
– Zwart haar, kort aan de zijkant en bovenop langer en golvend.

 

De scooter waar de verdachte op reed was klein van model en blauw van kleur

 

Getuigenoproep
De politie zoekt getuigen die mogelijk iets kunnen vertellen over deze straatroof en (de vluchtroute van) de dader. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.