Redactie 112 0 reactie(s) do 04 mei 2017, 16:24

Mogelijke poging liquidatie op de Johanna Reynvaanstraat

Laatste update: 1 jaar geleden

AMSTERDAM – De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van het schietincident aan de Johanna Reynvaanstraat.

 

In de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 mei kreeg de politie rond 01.15 uur meldingen binnen dat er harde knallen waren gehoord in de omgeving van de Johanna Reynvaanstraat. Politiemensen constateerden op de locatie dat er een auto stond met daarin meerdere kogelgaten. Op straat werden hulzen aangetroffen. In de omgeving werden twee mannen aangehouden. Zij zitten nog vast.

 

Getuigen op camerabeelden

Een derde man had zich in een andere stad bij de politie gemeld. Hij bleek lichtgewond te zijn. De recherche houdt er rekening mee dat het om een mogelijke poging liquidatie gaat. Er is een uitgebreid onderzoek gaande naar de achtergronden en betrokkenen. Op camerabeelden is te zien dat rond het tijdstip van het schietincident meerdere mensen over de Johanna Reynvaanstraat lopen en rijden. De politie roept hen met klem op om zich te melden. Dit kan via de Opsporingstiplijn op 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Informatie kan ook worden doorgegeven via het onderstaande tipformulier. Op www.meldmisdaadanoniem.nl kan geheel anoniem een tipformulier worden ingevuld.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons