Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 02 juli 2017, 17:08

Getuigen van ramkraak winkel aan het Mosveld gezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 13:24 uur

AMSTERDAM – In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 juli hebben personen een ramkraak gepleegd bij een winkel aan het Mosveld. De politie heeft een man aangehouden en een auto in beslag genomen.

 

Rond 4.55 uur zag een getuige een auto tegen de pui van een winkel op het Mosveld rijden en vervolgens wegrijden in de richting van de Wingerdweg. Twee donker geklede personen op een scooter stopten voor de winkel, gingen naar binnen en kwamen korte tijd later weer naar buiten. Ook zij reden weg in de richting van de Wingerdweg. Het is nog onbekend of de ramkrakers iets buit hebben gemaakt.

 

Aanhouding
Meerdere politieauto’s en de politiehelikopter kamden de omgeving uit. Agenten zagen in het Noorderpark een man uit de bosjes komen en wegrennen. Deze 19-jarige man uit Amsterdam voldeed aan het opgegeven signalement en de agenten hielden hem aan.

 

Inbeslagname
Op de Wingerdweg zagen agenten een beschadigde auto geparkeerd staan. Vermoed wordt dat dit de auto is die gebruikt is bij de ramkraak. De dienders namen de auto in beslag.

 

Getuigenoproep
De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Mensen die de ramkraak hebben zien gebeuren, maar nog niet met de politie gesproken hebben, spreekt de recherche graag. Ook wil het onderzoeksteam graag mensen spreken die meer kunnen vertellen over de personen op de scooter en/of hun rijrichting. Contact opnemen kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.