Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 03 juli 2017, 17:13

Politiebureau Balistraat ’s nachts gesloten

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:24 uur

AMSTERDAM – Het politiebureau aan de Balistraat sluit vanaf zaterdag 15 juli ’s nachts haar deuren voor publiek. De nachtelijke sluiting heeft geen gevolgen voor de politie-inzet op straat.

 

Vanaf zaterdag 15 juli is het politiebureau aan de Balistraat 104 tussen 22.00 uur ’s avonds en 07.00 uur ’s ochtends gesloten voor publiek. Bezoekers die buiten de openingstijden komen, worden te woord gestaan via de intercom bij de voordeur die staat doorgeschakeld naar het basisteam Zuidoost-Bijlmermeer.

 

Nationale politie
Sinds de komst van de nationale politie hebben de meeste politiebureaus vastgestelde openingstijden. De politiemensen die ’s nachts achter de balie zaten, kunnen op deze manier op straat ingezet worden.

 

Aangifte doen
In veel gevallen kan ook via internet of telefonisch aangifte gedaan worden. Op https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen is te lezen hoe dit werkt. Tijdens de nachtelijke uren een afspraak maken om aangifte te doen kan via 0900-8844, of persoonlijk op het politiebureau van basisteam Oost Watergraafsmeer aan de Linaeusstraat 111 in Amsterdam. Dat politiebureau is 24/7 geopend.

 

Wel op straat aanwezig
De nachtelijke sluiting van het bureau heeft geen gevolgen voor de politie-aanwezigheid op straat. Hetzelfde aantal agenten blijft –zowel opvallend als onopvallend – in de wijk om de veiligheid te garanderen. Aanrijtijden bij spoedmeldingen nemen niet toe; de politieauto’s die op deze meldingen afgaan, worden centraal aangestuurd.

 

Politie altijd bereikbaar
De politie is 24 uur per dag, zeven dagen in de week ook telefonisch bereikbaar. Als elke seconde telt, belt u 112. Als geen sprake is van spoed, maar u wilt wel de politie spreken, dan belt u het telefoonnummer 0900-8844.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.