Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 04 juli 2017, 17:55

Man op straat aangetroffen met meerdere schotwonden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:24 uur

AMSTERDAM – Bij een schietincident aan het Geerdinkhof in Amsterdam Zuidoost is dinsdagochtend 4 juli 2017 een 34-jarige man ernstig gewond geraakt. In Weesp is een uur na het incident op basis van een signalement een man aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij het schietincident.

 

De politie kreeg rond 10.00 uur telefoontjes over schoten op straat. Agenten troffen een man op straat aan met meerdere schotwonden. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens getuigen zou sprake zijn van twee verdachten. Die vluchtten na het incident respectievelijk rennend en fietsend in verschillende richtingen. De omgeving waar het incident heeft plaatsgevonden, is afgezet voor onderzoek en agenten startten direct een grote zoekactie naar de vermoedelijke daders. Bij die zoekactie werd ook de politiehelikopter ingezet.

 

Getuigen
De aanleiding voor het schietincident is onduidelijk. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen of en hoe de aangehouden man in Weesp betrokken is bij het schietincident. Heeft u informatie die kan leiden tot meer duidelijkheid? Bent u getuige geweest of heeft u in de ochtend iets opvallends gezien en/of gehoord? Neem dan contact op met het rechercheteam via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.