Redactie 112 0 reactie(s) vr 28 juli 2017, 17:01

Steekpartij met dodelijke afloop in metro 53

Laatste update: 1 jaar geleden

AMSTERDAM – Donderdagavond 27 juli 2017 kort na 18.00 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden in metro 53 richting Gaasperplas. Een 38-jarige man uit Amsterdam is hierbij dodelijk gewond geraakt. De politie heeft kort na het incident een 27-jarige Amsterdammer als verdachte aangehouden.

Omstreeks 18.00 uur kwam de melding binnen dat iemand is neergestoken in metro 53. Deze metro stond op dat moment stil op de halte Venserpolder. Als agenten daar aan komen, treffen ze inderdaad een zwaargewond slachtoffer aan. Het slachtoffer wordt nog gereanimeerd, maar tevergeefs. Hij overlijdt ter plaatse aan zijn verwondingen.

 

Op basis van een duidelijk signalement kon ondertussen verderop op het perron een verdachte worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en zit vast voor verhoor.

 

Onderzoek en beelden

De recherche doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident. Er is sporenonderzoek gedaan en verschillende getuigen zijn al gehoord.

Bent u getuige geweest van het steekincident neem dan contact op met het rechercheteam. Zij kunnen u ook in contact brengen met slachtofferhulp.

 

Heeft u informatie neem dan contact op via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons