Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 11 augustus 2017, 18:49

Getuigenoproep overval Bijlmerplein

Laatst bijgewerkt: zondag 13:25 uur

AMSTERDAM – De politie zoekt getuigen van de overval van een winkel op het Bijlmerplein op donderdag 10 augustus 2017 rond 20.15 uur. De politie hield kort na de overval een persoon aan, waarvan na onderzoek bleek dat deze niet betrokken was geweest bij de overval. Deze man is daarop in vrijheid gesteld.

 

Op het moment dat de overval plaatsvond bevonden er zich geen klanten meer in de winkel. Onder bedreiging van pepperspray trachtte de overvaller een aantal mobiele telefoons uit de winkel mee te nemen. Bij de deur ontstond een worsteling tussen de overvaller en één van de personeelsleden, waarbij rake klappen vielen en de overvaller pepperspray gebruikte.

 

De overvaller zag kans om de winkel te verlaten, echter zonder buit. Hij is vermoedelijk richting het station gevlucht. De personeelsleden zijn door ambulancepersoneel onderzocht.

 

Signalement van de dader:
Lichtgetinte man, 1,75m – 1,80m lang, leeftijd tussen de 20 en 25 jaar, zwart haar, zwarte baard, droeg een donkere trainingsjas met capuchon, donkere trainingsbroek, donkere sneakers met witte zolen en een zwarte pet.

 

Heeft u informatie neem dan contact op met 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.