Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 16 december 2017, 16:57

Een badkuip vol met softdrugs

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:28 uur

DIEMEN – Vrijdagochtend kreeg de politie een melding van een stankoverlast rondom een woning in Diemen. De geur kwam bekend voor; de geur van wiet.

 

Met een machtiging van de hulpofficier van justitie is de politie de woning in gegaan. Daar werden zij ontvangen door de bewoners. Na onderzoek in de woning troffen zij een grote hoeveelheid wiettoppen aan in de badkuip. De man en vrouw des huizes zijn aangehouden. De wiettoppen, in totaal 6,5 kilogram, zijn door ons inbeslaggenomen. De recherche heeft deze zaak in behandeling.

 

Heeft u last van stankoverlast of ruikt u de geur van wiet? Laat het de politie weten!

112 Diemen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Diemen lees je in onze categorie 112 Nieuws Diemen. Alle 112 alarmeringen uit Diemen kan je live volgen via 112 meldingen Diemen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.