Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 22 december 2017, 17:07

Verdachte aangehouden in zaak-Barbusselaan

Laatst bijgewerkt: zondag 13:28 uur

AMSTERDAM – De politie heeft deze week een 29-jarige Poolse man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een 54-jarige man in een woning aan de Barbusselaan in oktober 2016.

Op 6 oktober 2016 kreeg de politie rond 22.30 uur meldingen van een brand in een woning op de eerste etage van een flat aan de Barbusselaan in Amsterdam Zuidoost. De bewoner werd uit de woning gehaald. Hij bleek zwaar lichamelijk letsel te hebben en overleed ter plaatse. Na een intensief onderzoek kreeg de recherche een Poolse man in beeld. Die bleek al enige maanden in Polen vast te zitten voor een ander delict. De verdachte heeft inmiddels zijn lopende detentie in Polen uitgezeten en is deze week overgeleverd aan het Amsterdamse onderzoeksteam. Hij is ingesloten voor verhoor en zal later vandaag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.