Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 20 februari 2018, 18:20

Verdachte door arrestatieteam aangehouden in woning aan Hakfort

Laatst bijgewerkt: zondag 13:29 uur

AMSTERDAM – Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is door een arrestatieteam een 26-jarige man uit Amsterdam aangehouden in een woning aan Hakfort.

 

Rond 11.45 uur belden buurtbewoners 112 nadat er diverse knallen waren gehoord. Door andere getuigen was gezien dat een man, vermoedelijk met een vuurwapen, op een balkon stond aan de achterzijde van de flat Hakfort. Tientallen politie-eenheden zetten het gebied af en voorbijgangers werden in veiligheid gebracht.

 

Sporen in de woning
Een arrestatieteam betrad de woning en arresteerde de verdachte. In de woning zijn sporen aangetroffen waaruit kan worden vastgesteld dat er is geschoten. De recherche doet samen met specialisten van Forensische Opsporing onderzoek in de woning.

 

Niemand gewond
De verdachte is ingesloten en zit vast. Er raakte niemand gewond. Wat zich heeft afgespeeld in de woning of waarop de man heeft geschoten is nog onbekend.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.