Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 23 februari 2018, 16:25

Fietser (79) overleden na aanrijding met tram

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:29 uur

AMSTERDAM – Een 79-jarige fietser is vannacht in het ziekenhuis overleden nadat hij donderdag 22 februari 2018 zwaar gewond raakte bij een aanrijding met een tram op de Ferdinand Bolstraat. De familie is in kennis gesteld. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht.

 

Rond 22.05 uur reed de fietser over het fietspad van de Jozef Israëlkade en stak plotseling de trambaan over, waarbij hij in botsing kwam met de tram. De fietser is ter plaatse gereanimeerd door omstanders en politiepersoneel.

 

De politie heeft de trambestuurder op het politiebureau gehoord. In de tram raakte niemand gewond. Was u getuige van deze aanrijding en heeft u nog niet met de politie gesproken, neem dan contact op via 0900-8844

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.