Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 februari 2018, 15:55

Het zal jouw oma maar zijn!

Laatst bijgewerkt: zondag 13:29 uur

AMSTERDAM – Een 85 jarige vrouw is dinsdagmiddag tussen 15.00 uur en 15.30 uur in haar woning aan het Christoffel Plantijnpad door twee daders bestolen. Het tweetal wist met een babbeltruc de woning binnen te komen. De mannen bedreigden de vrouw en doorzochten haar huis en namen diverse persoonlijke eigendommen van de vrouw mee.

 

Twee verdachten
De twee verdachten zijn omschreven als twee jongemannen, leeftijd rond de 19 tot 20 jaar, één met een stevig of gezet postuur, de ander gewoon postuur. Beide mannen hadden kort haar waarvan één donker blond.

 

De overvallers zijn eerst via de centrale toegangsdeur van de seniorenwoningen gegaan en daarna naar de woning van het slachtoffer. De recherche van district West is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

 

Help ons om de daders te pakken
Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk te maken heeft met deze laffe diefstal? Heeft u misschien twee jongens bij de centrale toegangsdeur zien staan op dinsdag 27 februari jl. of misschien twee jongens zien weggaan? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Meld Misdaad Anoniem bellen kan natuurlijk ook via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.