Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 14 maart 2018, 17:08

Twee arrestaties na gewelddadige straatroven Amstel station

Laatst bijgewerkt: zondag 13:29 uur

AMSTERDAM – De politie heeft vrijdag 9 maart twee mannen aangehouden als verdacht van heling. De verdachten zijn 16 en 18 jaar en beiden woonachtig in Amsterdam.

 

De recherche stelde een onderzoek in na een aantal straatroven, gepleegd in de omgeving van het Amstel station. In het onderzoek kwamen de twee mannen in beeld. Omdat er meer dan voldoende verdenkingen waren om het tweetal aan te houden en te verhoren, zijn de verdachten op 9 maart aangehouden. Na uitgebreid verhoor zijn ze later heengezonden. Het tweetal blijft verdachte in het onderzoek. De politie heeft aanwijzingen dat er meer verdachten betrokken zijn bij deze straatroven.

 

Onderzoek naar nog een straatroof in Oost
Onderzocht wordt of de aangehouden verdachten ook een aandeel hebben in straatroven die plaatsvonden op maandag 26 februari op het Julianaplein / Maliebaan en zondag 4 maart op de Ringdijk.

 

Tussen 20.30 uur en 20.45 uur werd op genoemde locaties een diefstal met geweld gepleegd. De recherche onderzoekt de zaken van maandag 26 februari en zondag 4 maart en de verdachten die hier bij betrokken zijn.

 

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die op maandag 26 februari rond 20.30 uur in de omgeving van het Julianplein-Maliebaan iets opvallends of verdachts hebben gezien. Of met mensen die op zondag 4 maart tussen 20.30 uur en 20.45 uur iets opvallends of verdachts hebben gezien in de omgeving van de Ringdijk.

 

Heeft u iets gezien of weet u wie er bij deze straatroof is betrokken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.